verbeelding.tv logo
De videoproducties van De Verbeelding De Verbeelding actief met filmen van E-learning Bedrijfsfilms gemaakt door Bas Schollaardt van De Verbeedling Instructiefilms gemaakt door Bas Schollaardt Bedrijfspresentaties gefilmt door De Verbeelding De Verbeelding maakt ook sportverslagen

Videoproducties

Wat verbeeld jij je wel? Nou, van alles natuurlijk! Dat is precies mijn werk! Een goede sfeer is daarbij heel belangrijk. Als mensen voor de camera hun verhaal doen, dan moeten zij er op hun best op staan. Als ze er plezier in hebben dan zie je dat terug. Ik coach ze en stel ze op hun gemak. Niet alleen beeld en geluid moeten goed zijn, het is net zo belangrijk dat een spreker enthousiast en overtuigend overkomt.

Voor een perfecte productie hebben we alles in huis; camera's, autocue, greenscreen en voice-overs opnemen. Ook zorgen we voor een betaalbare studio.

De video's worden vaak gemaakt voor vertoning op internet. Natuurlijk kunnen ze ook op DVD of USB stick of geschikt voor het bekijken op je telefoon of iPad.