verbeelding.tv logo
De videoproducties van De Verbeelding De Verbeelding actief met filmen van E-learning Bedrijfsfilms gemaakt door Bas Schollaardt van De Verbeedling Instructiefilms gemaakt door Bas Schollaardt Bedrijfspresentaties gefilmt door De Verbeelding De Verbeelding maakt ook sportverslagen

Hoe wij werken

De Verbeelding is het Videoproductie bedrijf van Bas Schollaardt. Hij is het aanspreekpunt en ook de cameraman en editor van uw productie. Handig daaraan is dat er direct contact is en duidelijkheid in het overleg en de te produceren video's.

Er wordt altijd gestart met een overleg met de klant waaruit een duidelijk beeld ontstaat van het hoe en waarom van de productie. Bas schrijft samen met de klant een opzet voor een script. Zo krijgt de klant al een beeld. De montage brengt al die onderdelen samen. In een eerste versie daarvan worden in overleg met de klant nog aangepast indien nodig.

De Verbeelding heeft zelf alles in huis om met eigen middelen de productie te maken. Gebruik wordt gemaakt van 2 Sony XDcam camera's in full HD, een complete studio lichtset, alle audio-apparatuur ook voor voice-overs, een autocue set aangestuurd door ipad en iphone en een greenscreen stellage.

De verbeelding heeft ook een drone waarmee prachtige filmbeelden uit de lucht kunnen worden gemaakt.