verbeelding.tv logo
De videoproducties van De Verbeelding De Verbeelding actief met filmen van E-learning Bedrijfsfilms gemaakt door Bas Schollaardt van De Verbeedling Instructiefilms gemaakt door Bas Schollaardt Bedrijfspresentaties gefilmt door De Verbeelding De Verbeelding maakt ook sportverslagen

Bedrijfsfilms

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, maar dat moet dan wel goed doordacht zijn. Bas was redacteur bij Endemol en voor VARA's Jules Unlimited. Als redacteur weet hij dat goed overleg met de klant nodig is om er voor te zorgen dat de film bij de klant past en het liefst nog de verwachtingen overtreft. Laat klanten vertellen over hun ervaringen, dat maakt een sterke indruk!

Een goede bedrijfsfilm laat zien waarom de klant bij u moet zijn. De manier waarop dat wordt gedaan hangt zeer af van de klant en het product. Wij verbeelden uw bedrijf zoals u het graag ziet. Gestart wordt met een script en vervolgens een shotlist, zodat we precies weten welke beelden er worden gemaakt en wat de tekst en/of muziek daar bij is. Zo krijgt de klant er al een beeld bij.